Dette er Bokgildet

Bokgildet er et litteraturseminar som løfter fram ny litteratur for voksne innen alle sjangre. Målgruppen er bibliotekansatte, lærere og andre som jobber med litteraturformidling til voksne. Nedenfor finner du boklista.

Velkommen til litterært påfyll!
Etter siste tids utvikling og anbefalinger fra FHI og Viken fylkeskommune ble det besluttet å avlyse den fysiske gjennomføringen av Bokgildet i Oslo 12. mars.
Men presentasjonene ble streamet. Fikk du ikke med deg strømmingen av Bokgildet sist uke? Fortvil ikke, det ble gjort opptak.

Ta deg tid til å se bibliotekarer fra Viken presentere sine favoritter fra i fjor.
Takk til bokpraterne Kjersti Furu, Oddmund Kårevik, Helene Stubberud, Leiv-Runar Mæhle, Monica Blegvad og Olga Skrinde som gjorde en strålende innsats, selv med tom sal.