I forbindelse med utbruddet av koronavirus i Norge stengte både skoler, biblioteker og transporten mellom biblioteker ned. De siste ukene har skoler åpnet opp noe, enkelte biblioteker tilbyr take-away og transporten mellom bibliotekene åpner gradvis, men vi vet foreløpig ikke når alle tjenester er tilbake til normal drift. Viken fylkesbibliotek har derfor besluttet å ikke åpne opp utlån av klassesett før sommeren.

De skolene som før 13. mars hadde klassesett fra Viken fylkesbibliotek får beholde disse fram til sommerferien. Vi oppfordrer dere til å ta kontakt med folkebiblioteket deres for å avtale tidspunkt for retur av klassesettene.

De skolene som har reservert klassesett med ønske om å få disse før sommeren: vi sletter disse reserveringene og oppfordrer dere til å ta kontakt med oss hvis dere ønsker å låne klassesett fra høsten 2020.

For dere som har reservert klassesett fra august 2020: det skjer ingen endring i reserveringen.

Er det noe dere lurer på så ta kontakt på klassesett@viken.no

Mer informasjon om Klassesett finner du her →