Denne uken lanserer bibliotekene i Viken et nytt e-boktilbud. Et tilbud som vil gi alle som bor eller oppholder seg i Viken tilgang til engelske e-bøker og e-lydbøker via biblioteket.

Som låner i et Viken-bibliotek vil du kunne lese og lytte til engelskspråklig litteratur innenfor et bredt spekter av sjangrer, med vekt på siste års utgivelser. Allerede nå kan du låne titler fra New York Times bestselgerliste, samt den siste Hunger Games-boka til Suzanne Collins.

Slik får du tilgang:

• Last ned appen Libby til smarttelefon eller nettbrett fra Google Play eller App Store
  • Eller gå inn via pc på nettadressen https://viken.overdrive.com/
  • Logg på med lånernummer. Trenger du lånekort kan du registrere deg via nett og deretter koble deg opp mot ditt lokale bibliotek.

Hvis du får problemer med å logge inn i Libby anbefaler vi å ta kontakt med ditt lokale bibliotek. Her finner du en oversikt over bibliotekene i Viken.

Tilbudet er et samarbeid mellom Viken fylkesbibliotek og bibliotekene i Viken, og leveres av firmaet Overdrive.

Foto: Jarle Nyttingnes