Fra 1. juni til 31. august kan barn fra 1. til 7. klasse delta på Norges kuleste lesekampanje!

Sommerles.no er en nasjonal, digital sommerlesekampanje skapt av Vestfold og Telemark fylkesbibliotek, og administrert av folkebibliotekene. Målet er å få flest mulig barn til å lese mest mulig gjennom en lang sommerferie. Sommerles.no er gratis for alle barn.

Barna lager en bruker, registrerer bøker de leser eller lytter til, løser oppgaver, og får både fysiske og digitale premier underveis. Forfatter Mari Moen Holsve skriver hvert år en fortelling spesielt for Sommerles.no, og kapitlene slippes ukentlig.

Mer informasjon finner du på altom.sommerles.no

Trenger du mer lesestoff? Spennende og artige e-bøker og e-lydbøker finner du i leseappen BookBites. Lenke til informasjon om BookBites