Bibliotek i krisetider

26. august arrangerte Viken fylkesbibliotek nettseminaret “Bibliotek i krisetider”. Målet for seminaret var å dele erfaringer og belyse ulike perspektiver for å bidra til refleksjon og at vi tar de rette valgene neste gang en krise rammer oss. 

Hva skjer?

BIBLIOTEKBUSSEN

KLASSESETTSAMLING

FJERNLÅN

Digitale tjenester: her får du hjelp.

Bibliotekene i Viken tilbyr digitale tjenester som gir tilgang til et fantastisk utvalg e-bøker, e-lydbøker, aviser, tidskrifter og film. For å sikre at alle får den hjelpen de behøver når de tar i bruk Bookbites, Libby, Pressreader osv. kan man henvende seg til fylkesbiblioteket.

Gjelder saken:

→ Bookbites Meld inn til kundeservice@bibsent.no Meld inn problemer med innlogging, tekniske feil, problemer knyttet til enkelte titler o.l. Sett ebok.fylkesbibliotek@viken.no i kopifeltet.

Libby Alt av henvendelser knyttet til denne tjenesten meldes til ebok.fylkesbibliotek@viken.no
Tilkobling av lånekort som ikke er registrert i løsningen vil gjøres fortløpende, minst en gang daglig.

→ Pressreader Spørsmål og problemer knyttet til løsningen sendes til ebok.fylkesbibliotek@viken.no.  Feil på tilgang til PressReader via eget biblioteksystem meldes direkte til biblioteksystem-leverandør.

Markedsføringskampanje Digitale tjenester: alle henvendelser sendes ebok.fylkesbibliotek@viken.no

Webløft Henvendelser knyttet til Webløft: orjanp@viken.no, ceciliewe@viken.no

Søk i samlingen

Aktuelt

Sjå til skulebiblioteket på Brånås!

Sjå til skulebiblioteket på Brånås!

Denne veka fekk Brånås skule i Lillestrøm besøk av Vidar Lund, leiar i Norsk Bibliotekforening. Han brukte Nasjonal bibliotekdag til å feire dei gode skulebiblioteka.

prosjekter i viken
tjenester i viken
ressurser i viken
bibliotek i viken
om oss
X