VELKOMMEN TIL BIBLIOTEKBUSSEN I VIKEN

ENDRING I KORONA-RESTRIKSJONER

Ut året tilbyr vi «bestill og hent».

Bestill materiale og bokkasser til avhenting på stopp for bibliotekbussen. Tidspunkt følger oppsatt ruteplan. Gå inn på “Min side” eller send e-post til fjernlaan@viken.no.

Lurer du på noe kan du ringe tlf. 990 248 29 mellom kl. 10-14.

OM BIBLIOTEKBUSSEN

  • Bibliotekbussen i Viken besøker 36 stoppesteder i løpet av en måneds tid.  På bussen finner du tilbud til Viken-beboere i alle aldre – bøker, lydbøker, filmer og musikk.
  • Bussen har med seg aktuelle bøker, filmer, lydbøker og musikk. Utvalget er rikholdig og variert, og personalet vil sørge for at du alltid vil finne noe som passer for deg.
  • Sjekk om vi stopper i nærheten av deg. Har du et nasjonalt lånekort fra et annet bibliotek, ta det med deg og vi kan lett koble det opp mot bussens lånerregister. Du kan også enkelt og greit registre deg som låner når du besøker bussen første gang.
  • Bibliotekbussen samarbeider med Den Kulturelle Skolesekken. Samarbeidet kommer til syne i form av skolebesøk der elevene  blir invitert til å møte forfatter og delta på aktiviteter i bussen.
  • Bibliotekbussen har også et godt tilbud til barnehager i fylket. Våren 2020 er bibliotekbussen tilgjengelig for ca.20 barnehager.

Søk i samlingen

Min Side

Translate »
X