Bibliotekbussen

Bibliotekbussen

Bibliotekbussen i Akershus, Buskerud og Østfold besøker tilsammen 40 stoppesteder på en måned. Bussen er proppfull av godt lesestoff, musikk og film. Vi hjelper deg gjerne med å finne noe som passer for deg. Og har vi ikke med det du leter etter kan vi bestille og ta med neste gang.

Verdt å vite

  • Bibliotekbussen i Akershus, Buskerud og Østfold besøker tilsammen  40 stoppesteder. Av disse er 23 stopp ved barnehager.
  • Bussen har med seg aktuelle bøker, filmer, lydbøker og musikk. Utvalget er rikholdig og variert, og personalet vil sørge for at du alltid vil finne noe som passer for deg.
  • Sjekk om vi stopper i nærheten av deg. Har du et nasjonalt lånekort fra et annet bibliotek, ta det med deg og vi kan lett koble det opp mot bussens lånerregister. Du kan også enkelt og greit registrere deg som låner når du besøker bussen første gang.
  • Bibliotekbussen samarbeider med Den Kulturelle Skolesekken. Samarbeidet kommer til syne i form av skolebesøk der elevene  blir invitert til å møte forfatter og delta på aktiviteter i bussen.
  • Bibliotekbussen har også et godt tilbud til barnehager i fylket.

Kontakt
Heidi Lorentzen
spesialbibliotekar, Fylkesbiblioteket

Kontakt
Olga Skrinde
spesialbibliotekar, Fylkesbiblioteket