Velkommen til Bibliotekbussen i Viken

Bibliotektjenester på hjul!

Bibliotekbussen kjører som planlagt, oppstart mandag 17. august

 
Vi følger smittevernsrådene fra Folkehelseinstituttet og vi begrenser antall personer som kan være i bussen samtidig. Fint om dere som vet hva dere skal låne, legger inn reserveringer i forkant, eventuelt sender ønsker til fjernlaan@viken.no så vi kan klargjøre materialet.
 
Vi gleder oss!

 

RUTEPLAN HØSTEN 2020

Søk i samlingen

Min Side

OM BIBLIOTEKBUSSEN

  • Bibliotekbussen i Viken besøker 36 stoppesteder i løpet av en måneds tid.  På bussen finner du tilbud til Viken-beboere i alle aldre – bøker, lydbøker, filmer og musikk.
  • Bussen har med seg aktuelle bøker, filmer, lydbøker og musikk. Utvalget er rikholdig og variert, og personalet vil sørge for at du alltid vil finne noe som passer for deg.
  • Sjekk om vi stopper i nærheten av deg. Har du et nasjonalt lånekort fra et annet bibliotek, ta det med deg og vi kan lett koble det opp mot bussens lånerregister. Du kan også enkelt og greit registre deg som låner når du besøker bussen første gang.
  • Bibliotekbussen samarbeider med Den Kulturelle Skolesekken. Samarbeidet kommer til syne i form av skolebesøk der elevene  blir invitert til å møte forfatter og delta på aktiviteter i bussen.
  • Bibliotekbussen har også et godt tilbud til barnehager i fylket. Våren 2020 er bibliotekbussen tilgjengelig for ca.20 barnehager.

INFORMASJON

Ramler bøkene ut av hyllene når bussen kjører? Svar på dette men også mer praktisk informasjon finner du her.

X