VELKOMMEN TIL BIBLIOTEKBUSSEN I VIKEN

ENDRING I KORONA-RESTRIKSJONER FOR BIBLIOTEKBUSSEN

Bibliotekbussen opererer fortsatt med bestill og hent. Det betyr at bussen kjører etter oppsatt ruteplan. Dersom reglene tillater det,  åpner vi  bussen for opp til 3 personer om gangen neste gang vi kommer. sommeren. Følg med på endringer.

Det blir siste runde før sommerferien går i ukene 22 og 23.

Bestill materiale til avhenting på ditt vanlige stopp etter ruteplanen her e-post: Fjernlån Fylkesbibliotek fjernlaan@viken.no eller ring tlf. 990 248 29 mellom kl. 10 .00– 14.00. Her kan du også få svar på spørsmål om tjenesten.

Vi låner ut materialet over sommerferien med forfall på første besøk til høsten.

Følg oss gjerne på https://www.facebook.com/BibliotekbusseniViken

 

RUTEPLAN VÅREN 2021

 REGISTRER DEG SOM LÅNER PÅ BIBLIOTEKBUSSEN

OM BIBLIOTEKBUSSEN

  • Bibliotekbussen i Viken besøker 37 stoppesteder  på hver rute. Av disse er 19 stopp ved barnehager.
  • Bussen har med seg aktuelle bøker, filmer, lydbøker og musikk. Utvalget er rikholdig og variert, og personalet vil sørge for at du alltid vil finne noe som passer for deg.
  • Sjekk om vi stopper i nærheten av deg. Har du et nasjonalt lånekort fra et annet bibliotek, ta det med deg og vi kan lett koble det opp mot bussens lånerregister. Du kan også enkelt og greit registre deg som låner når du besøker bussen første gang.
  • Bibliotekbussen samarbeider med Den Kulturelle Skolesekken. Samarbeidet kommer til syne i form av skolebesøk der elevene  blir invitert til å møte forfatter og delta på aktiviteter i bussen.
  • Bibliotekbussen har også et godt tilbud til barnehager i fylket. Våren 2020 er bibliotekbussen tilgjengelig for ca.20 barnehager.

Søk i samlingen

MIN SIDE

Translate »
X