Kurset gir bibliotekansatte muligheten til å bli kjent med rammeverk, ulike teknologier og fremgangsmåter for å formidle på nett. Målet med kurset er å øke kompetansen i å formidle på nett, og å bidra til å fremme digital formidling av bibliotekenes tjenester og tilbud.

Sjekk ut kurset her: 23 ting om å formidle på nett – Kurs (bibliotekutvikling.no)

Fredag 19. februar var det avspark for kurset. Opptaket er tilgjengelig t.o.m. 28. februar.

Promofilm:

Kurset er utviklet og produsert av alle fylkesbibliotekene i Norge, Deichman og Bergen Offentlige Bibliotek. Flere folkebibliotek er også involvert. Viken fylkesbibliotek har hatt ansvaret for å koordinere utviklingsarbeidet.

Prosjektet er støttet av Nasjonalbiblioteket.

Bibliotek som har utviklet kurset = Antall bibliotek som vært med å produsere nettkurset.
Innholdsprodusenter = Antall personer som har bidratt med innhold i kursmodulene.
Kritiske venner = Antall personer som har kvalitetssikret og brukertestet innholdet.

Foto på forsiden: Austin Neill, Unsplash