mai, 2020

13mai09:0009:4523 ting om søk - 2. samling

Detaljer

Viken fylkesbibliotek inviterer til digitale samlinger i kurset 23 ting om søk i samarbeid med Vestfold og Telemark fylkesbibliotek.

23 ting om søk er et e-læringskurs som nylig er publisert og tilgjengelig fra https://bibliotekutvikling.no/kurs. Kurset setter fokus på søkekompetanse og andre temaer relatert til søking som er nyttig for å forstå hvordan søk og søkesystemer fungerer.

Vi tilbyr tilby digitale samlinger for bibliotekansatte som ønsker å ta kurset i disse to fylkene, og har satt opp ett webinar per uke med en varighet på 45 minutter. Webinarene starter kl 0900 på følgende datoer: 6.5., 13.5., 20.5., 27.5., 3.6. og 9.6. Merk at de fem første dagene faller på onsdager, mens siste gang blir på en tirsdag.

På webinarene vil Anita Hvarnes Evensen fra Vestfold og Telemark fylkesbibliotek gi en introduksjon til de seks temaene i kurset og en rask gjennomgang av innholdet i tingene. Det blir mulig å stille spørsmål gjennom chat. I tillegg vil vi opprette en lukket gruppe for Viken og Vestfold og Telemark på bibliotekutvikling.no hvor vi kan diskutere og dele erfaringer.

Kurset er gratis. For påmelding gå inn på denne lenken innen 4.5. Når kurset nærmer seg vil dere få tilsendt lenker til de enkelte webinarene og informasjon om hvordan dere logger dere på.

(Onsdag) 09:00 - 09:45