mars, 2020

05marHele dagenBokgilde i Sarpsborg

Velkommen til Bokgildet 2020!

Bokgildet er et litteraturseminar som løfter fram ny litteratur for voksne innen alle sjangre. Velkommen til litterært påfyll og kollegialt samvær.

Målgruppe for seminaret er bibliotekansatte, lærere og andre som jobber med litteraturformidling til voksne.

Tid og sted:

• 4. mars kl. 09.15 – 15.30: Drammen, Drammensbiblioteket, Grønland 58 (scenen i 2. etasje)
  • 5. mars kl. 09.15 – 15.30: Sarpsborg , Glenghuset, Dronningens gate 34 (nærmeste nabo til folkebiblioteket)
  • 12. mars kl. 09.15 – 15.30: Oslo, Nasjonalbiblioteket, Henrik Ibsens gate 110 (strømming fra denne dagen)

Pris: Kr 600,- inkludert lunsj

Påmeldingsfrist er 26. februar. Bindende påmelding og begrenset med plasser. Lenke til påmelding

Bokgildet arrangeres også 10. mars i Larvik. Ta kontakt med Vestfold og Telemark fylkesbibliotek for mer informasjon og påmelding.

Årets formidlere:

• Helene Stubberud, Frogn bibliotek
  • Kjersti Furu, Lørenskog bibliotek
  • Oddmund Kårevik, Enebakk bibliotek
  • Monica Blegvad, Nittedal bibliotek
  • Leiv-Runar Mæhle, Vestby bibliotek
  • Bent Inge Hvitstein, Bærum bibliotek
  • Olga Skrinde, Viken fylkesbibliotek

For mer informasjon, ta kontakt med:
Olga Skrinde, olgask@viken.no telefon: 64840863

Hele dagen (Torsdag)