april, 2021

13apr09:0011:00Digitalt er sosialt - samling 23 ting om å formidle på nett

Detaljer

Viken fylkesbibliotek inviterer til samlinger for de som skal ta nettkurset 23 ting om å formidle på nett. Tilbudet består av fem samlinger, og hver samling vil være to-delt:
– en nasjonal webinar-del med informasjon og inspirasjon. Denne delen er åpen for alle
– en regional del med hovedvekt på refleksjon og dialog. Denne delen er forbeholdt deltakere fra Viken og holdes som et ordinært Teams-møte rett etter webinaret

Tredje samling er Digitalt er sosialt tirsdag 13. april 2021 kl 09.00. Program for nasjonal samling:

kl 09.00-10.00
– Hva betyr det for lesere å møtes og snakke om litteratur (fysisk og digitalt)?
Foredrag med Nina Ström fra Kulturrådet i Sverige
– Digital språkkafé: hvordan lærer vi med ny teknologi?
Inspirasjonsforedrag med Jenny Gudmundsen ,PhD-student ved Senter for flerspråklighet, Universitetet i Oslo

Møtelenke til det nasjonale webinaret 13. april – åpent for alle!

Deltakere fra Viken kan melde seg på via eget påmeldingsskjema her. Da vil du motta lenke til både det nasjonale webinaret og den regionale samlingen i Teams noen dager før hver samling. Du velger selv om du vil melde deg på en eller flere samlinger.

Velkommen på 23 ting-samlinger!

(Tirsdag) 09:00 - 11:00