juni, 2021

08jun09:0009:45EKSTRA PÅFYLL: KRED, kompetanse- og ressurssenter for e-sport og datakultur

Detaljer

Påfyll er 45 minutters bolker med faglig påfyll innen ulike temaer, og arrangeres kl 09.00 den første tirsdagen hver måned. Bidragene kan være fra eksterne innledere og/eller intern kunnskapsdeling i Viken. Tirsdag 8. juni kl 09.00-09.45 tilbyr vi et ekstra Påfyll.
Ole Martin, prosjektleder i KRED, kommer for å informere om hva de jobber for og med, og hvilke muligheter bibliotekene har for samarbeid og bistand.

Tema 8. juni 2021: KRED, kompetanse- og ressurssenter for e-sport og datakultur

Lenke til møtet 8. juni kl 09.00 – Vel møtt!

KRED, kompetanse- og ressurssenter for e-sport og datakultur, er et samarbeid mellom Viken fylkeskommune, Kulturtanken, UKM Norge og Sarpsborg Kommune. De er et lavterskeltilbud innen datakultur, og bidrar med veiledning, kursing og oppfølging, samt en utlånsbank og en dedikert gjeng unge frivillige. De er også arrangører av Norgescupen i e-sport og “Gamingskolen”. De er opptatt av helhetlig datakultur, og å vise at denne kulturen er mer enn bare dataspill. Når et spill skal lages er en like avhengig av de som lager god spillmusikk, skriver en god oppbyggende historie eller lager grunnskissene til karakterene, som de som lager selve spillet.

(Tirsdag) 09:00 - 09:45

Nettmøte i Teams