juni, 2021

15jun00:0000:00Innspillmøte - temastrategi for bibliotekutvikling

Detaljer

Arbeidet med å utvikle en temastrategi for bibliotekutvikling har startet, og vi ønsker innspill og aktiv deltakelse i den videre prosessen. Dette er en av tre temastrategier som Viken er i gang med innen området kultur og mangfold. Temastrategien vil bli et viktig styringsverktøy for fylkeskommunen, og vil få stor betydning for fylkesbibliotekets videre arbeid. Ved å bidra med innspill kan du medvirke til et godt bibliotektilbud til innbyggerne i Viken.

Tirsdag 15. juni inviterer vi til to innspillmøter:

kl 12.00-14.00 – mest for bibliotek og ansatte i bibliotek
kl 18.00-20.00 – mest for innbyggere og frivillige organisasjoner

Seminaret foregår på en plattform som heter WebinarJam
–> her er lenke til møtet: https://event.webinarjam.com/go/live/69/8vo92fymcps0so

Møtelenka fungerer til for begge innspillmøtene. Vi har satt ulike hovedmålgrupper for de to møtene, men hvis du ikke har anledning til å møte i “din” gruppe, er du velkommen til å møte i den andre.

(Tirsdag) 00:00 - 00:00