mars, 2020

03mar10:0013:00Møte om anskaffelse av biblioteksystem

Detaljer

Fylkesbiblioteket har gjennomgått resultatene etter kartleggingen i Viken om planlagte anskaffelser av biblioteksystem.  Til sammen 31 kommuner har så langt svart på undersøkelsen.

Det var ønske om et felles møte for å starte dialogen om den videre prosessen i Viken, og vi inviterer derfor til et møte tirsdag 3. mars kl 10-13. Møtet blir i Galleriet i 5. etasje, rom 1 i S12. Det er nesten i andre enden av der resepsjonen for Viken fylkeskommune ligger.

Formålet med møtet er å få konkretisert hva dere ønsker fylkesbiblioteket skal bidra med og dele kunnskap om prosessen. Vi jobber også med å få en innleder med mye kunnskap om anbudsprosesser på biblioteksystem. Det vil også være flere til stede fra fylkesbiblioteket til å svare på spørsmål.

Grunnet lunsjbestilling er påmeldingsfrist til møtet torsdag 27. februar. Påmelding til Jannicke Røgler på jannicker@viken.no

(Tirsdag) 10:00 - 13:00

Galleri Oslo