april, 2021

08apr09:0010:00Nettkurs i lesersørvis med kursforløp

Detaljer

Ny mulighet til å ta nettkurs i lesersørvis med samlinger. Kurset ligger på bibliotekutvikling.no. Det er mulig å ta kurset som et selvstudium, men vi gir også tilbud om å følge et kursforløp.

Hva er nettkurs i lesersørvis?

• En introduksjon til lesersørvismetoden, og et verktøy for å bli bedre kjent med bibliotekenes boksamlinger.
  • Tar utgangspunkt i kurset som allerede finnes på bibliotekutvikling.no, men inneholder også digitale samlinger der vi møtes og gjennomgår oppgaver.
  • Går over fem uker. Det er satt av en time til hvert treff. Møtene vil foregå på Teams.

Hvorfor lesersørvis?
I løpet av en dag møter du mange forskjellige lesere på biblioteket. Noen av dem har helt andre leseinteresser enn deg. Lesesørvis gjør det enklere å finne noe som passer for alle!

Kursforløp
Gruppe 1: onsdag 7. april klokka 15.00-16.00. Faste treff på dette tidspunktet fem onsdager framover.
Gruppe 2: torsdag 8. april klokka 09.00-10.00. Faste treff på dette tidspunktet fem torsdager framover. NB: Gruppe to er fulltegnet.

Lenke til påmeldingsskjema
Begrenset med plasser. 12 deltakere pr. gruppe. Kurset er gratis.

Kursdeltakere får kursbevis etter gjennomført kurs.

Lenke til invitasjonen

For mer informasjon, ta kontakt med:
Vanja Øyrås, vanjao@viken.no

(Torsdag) 09:00 - 10:00