mars, 2021

02mar09:0009:45PÅFYLL - Film i biblioteket

Detaljer

Vi har lansert Påfyll som et fast tilbud denne våren, og kommer til å tilby 45 minutters bolker med faglig påfyll innen ulike temaer kl 09.00 den første tirsdagen hver måned. Påfyll vil ha et bredt perspektiv og kan være bidrag fra eksterne innledere og/eller kunnskapsdeling innad i Viken. Temaene vil bli presentert fortløpende.

Tema 2. mars 2021: Film i biblioteket

Bruken av de digitale tjenestene fra biblioteket har økt dette siste året, og i kampanjen Lommeboka reklamerer vi for film, og spesielt Filmbib. Møte Kristina Iverson og Gunnar Bangsmoen fra Norsk  Filminsitutt  som vil presentere arbeidet med Filmbib.

I tillegg har vi med oss Kristoffer Tangård fra Mossebibliotekene som vil dele erfaringer om Filmoteket og dele sine planer om en filmklubb i biblioteket.

Lenke til møtet 2. mars kl 0900 – Vel møtt!

(Tirsdag) 09:00 - 09:45

Nettmøte i Teams