oktober, 2021

14oktHele dagenSkolebibdagen 2021

Detaljer

Viken fylkesbibliotek har gleden av å invitere til den svenske Skolbibdagen 2021 – et digitalt heldagsevent som skal gi verdifull kunnskap og viktige verktøy for å utvikle skolebibliotek-tilbudet. Arrangementet er tilgjengelig fra 14. oktober, men dette er et digitalt arrangement og hvis du melder deg på vil du ha tilgang til innholdet fra 14.10. til 7.11.2021. Les mer om arrangementet i utsendt invitasjon.

Fagdagen er digital, og de som melder seg på vil få tilsendt lenke til arrangementet noen dager i forkant.

Viken fylkesbibliotek har inngått en avtale med BTJ om tilgang til arrangementet, og ser dette som en viktig satsing på skolebibliotek. Det betyr at deltakeravgiften er forhåndsbetalt for deltakere fra Viken, og at det er viktig at påmeldingen registreres i skjemaet som står i invitasjonen fra oss og ikke hos BTJ. Påmeldingsfristen er 4.10.2021 – se lenke til påmeldingskjema

Ettersom dette er arrangementet i regi av BTJ Sverige foregår programmet på svensk. Du finner programmet her: SBD-2021-Program.pdf (btj.se)

Hele dagen (Torsdag)