november, 2021

25novHele dagenUngdomsbokgildet 2021

Detaljer

Vi inviterer til Ungdomsbokgildet på Union Scene i Drammen torsdag 25. november 2021. Vi ser fram til å treffe deg – sett av datoen!

Det blir presentasjon av et bredt utvalg av årets litteratur for unge voksne. Første forfattermøte er på plass: Johan Ehn kommer fra Sverige for å snakke om sin roman Hesteguttene, som kom på norsk i mai. Romanen får rosende omtaler av norske anmeldere og var nominert til Nordisk Råds barne- og ungdomslitteraturpris i 2020.

Dette er 18. gang fylkesbiblioteket arrangerer Ungdomsbokgildet, og arrangementet er et must for deg som jobber med ungdomslitteratur.

Målgruppe: lærer, bibliotekansatte, studenter, bokhandlere, forlag. Seminaret er også åpent for andre interesserte.

Invitasjon og informasjon om påmelding kommer. Arrangementet strømmes, og du kan velge om du vil delta fysisk eller digitalt når du melder deg på.

Hele dagen (Torsdag)

Union Scene Drammen