Det nærmer seg den tida på året igjen. Den beste dagen i november. Den store møteplassen i Drammen. Den dagen som er synonymt med ungdomslitteraturens festdag. Det er tid for Ungdomsbokgildet!

Ja, vi arrangerer Ungdomsbokgildet for 19. gang.
24. november fyller vi Union Scene i Drammen med liv, røre og et solid program.  

Det blir forfattermøte med Helen Kaldheim, serieskaper og cosplayer, også kjent som Heli Peach, hun snakker om den nye mangaserien hun har begynt på.
Øystein Runde, kjent serieskaper som også skriver om tegneserier for Empirix, kommer for å geleide oss gjennom mangalandskapet.
Stig Elvis vil selvfølgelig ta oss gjennom Trendar og tendensar, hans oppsummering av funn i årets litteratur og vi byr på spenstige presentasjoner av årets bøker utgitt for ungdom ved fem kjente formidlere fra bibliotek i Viken.

Vi lover dere gode pauser, lang lunsj og kake. Skikkelig kake, ikke lefse. 

Invitasjonen er sendt ut og påmeldingsfristen var 10. Oktober, men vi har bestemt å holde påmeldingen åpen til 7. november (deltakelse på Union Scene). Påmeldingen til strømmingen er åpen til 18. november. Lenke til påmelding

Vi håper vi ses i Drammen i november. 

Mens dere venter, kan dere lese heftet med omtaler av bøkene fra Ungdomsbokgildet 2021. Her finner du også hefter fra tidligere år.

 

I

Translate »