SEKSORD.NO

Seksordsnoveller

Legenden skal ha det til at Ernest Hemingway en gang ble spurt om han kunne skrive en hel fortelling på bare seks ord. Han skrev: For sale: Baby shoes, Never Worn.

Nå utfordres unge i Viken til å gjøre det samme.  Skriveprosjektet  er et samarbeid mellom Viken fylkesbibliotek og UKM Viken.

Unge under 25 år bosatt i Viken kan sende inn seksordsnoveller til nettsiden seksord.no, og få den publisert der.

Målet er å få unge til å dele tanker og kreativitet med hverandre, og rett og slett ta pulsen på de unge i Viken. Novellene gjennomgår en kort redaksjonell utsjekk, for så å bli postet fortløpende på seksord.no.

https://seksord.no/ er et nettsted hvor unge i Viken i alderen 13 til 25 år kan dele sine seksordsnoveller. Da blir de også med i trekningen av en iPad Air.

Deltagerne må oppgi kontaktinformasjon og alder, men novellen kan publiseres anonymt eller under et kallenavn.

Premiering

I slutten av november trekkes en vinner av en iPad Air, og prosjektet fortsetter med nye trekninger og utfordringer utover vinteren og våren.

Forfatter og slampoet Fredrik Høyer har laget inspirasjonsfilmer og utarbeidet et minikurs om hvordan en skriver en seksordsnovelle til prosjektet.

Les novellene og få mer informasjon på seksord.no!

Lurer du på noe eller har spørsmål til promopakka kan du kontakte Henrik (UKM Viken/Østfold), henrikdi@viken.no, tlf. 90216555 eller Gunnar (Viken Fylkesbibliotek), gunnarv@viken.no, tlf. 92488670.Mer informasjon på seksord.no!

Translate »
X