Vi ønsker å snakke med deg som er mellom 13 og 20 år om hva som er ditt drømmebibliotek og hvordan biblioteket kan være et viktig sted for deg.

Det spiller ingen rolle om du er aktiv bruker av biblioteket eller aldri har besøkt et bibliotek før. Vi vil gjerne vite hva du mener!

Bli med på Discord torsdag 10. juni kl 17.00 og gi oss din mening!

Om å delta
Du kan enten delta på nett hjemmefra eller på et av bibliotekene vi samarbeider med. Vi serverer pizza og brus til de som deltar fra et av bibliotekene. Arrangementet varer i maks 2 timer.

For å delta må du ha en bruker på Discord.com. Discord kan brukes i nettleser eller lastes ned til pc eller mobil. Alle som deltar i chatten blir med i trekningen av et gavekort fra Paygoo på kr 500.

Disse bibliotekene er arrangører 10. juni:

Bor du i nærheten kan du kontakte dem for å bli med på arrangementet på biblioteket ditt. Du finner informasjon om oppmøte og påmelding via bibliotekenes nettsider.

I tillegg samarbeider vi med UKM (Ung kultur møtes) og KRED – Ressurs- og kompetansesenter for e-sport og datakultur om gjennomføring av møtet.

Hvorfor gjør vi dette?
Viken fylkeskommune skal utvikle en strategi for satsing på bibliotek, og som del av det ønsker vi innspill fra så mange som mulig. Du kan lese mer om arbeidet med temastrategi for bibliotekutvikling her: fylkesbibliotekets hjemmeside eller fylkeskommunens informasjonsside om temastrategier

Vi ønsker at biblioteket skal være et sted der du kan skape, møte andre, oppleve og lære, både digitalt og fysisk.

Du kan også gi innspill gjennom en spørreundersøkelse om kunst, kultur, frivillighet og bibliotek. Vi ønsker så mange svar som mulig. Gi dine innspill her. Frist for å gi innspill er mandag 14. juni 2021 kl. 12.00.

Om Discord
Discord er en gratis kommunikasjonskanal på nett, og finnes som app til smarttelefoner og nettbrett, og som program for PC, Linux og Mac. Det har noen av de samme funksjonene som andre sosiale medier, og du kan kommunisere via tekst, stemme- og videosamtale.