Vi har gleden av å invitere til digitale samlinger for bibliotekansatte som ønsker å gjennomføre nettkurset 23 ting om å formidle på nett.

Tilbudet består av fem samlinger á to timer, og hver samling vil være to-delt:

• En nasjonal webinar-del med informasjon og inspirasjon. Denne delen vil være åpen for alle.
  • En regional del med hovedvekt på refleksjon og dialog, for deltakere fra Viken.

Samlingene gjennomføres følgende datoer i perioden mars-april: 16. mars, 23. mars, 13. april, 20. april og 27. april. Les mer om samlingene i programmet.

Deltakere fra Viken kan melde seg på via eget påmeldingsskjema her. Da vil du motta lenke til både det nasjonale webinaret og den regionale samlingen i Teams noen dager før hver samling. Du velger selv om du vil melde deg på en eller flere samlinger.

Viken fylkesbibliotek er ansvarlig for både den nasjonale og den regionale delen for Viken. Ta gjerne kontakt med Elin Westgård Hansen, e-post elinh@viken.no eller Anette Vatnebryn, e-post anettev@viken.no hvis du har spørsmål om tilbudet.

Foto på forsiden: Austin Neill, Unsplash